Workshop “Hanging basket vullen”

Vanaf half maart tot begin april organiseren wij workshops “Hanging basket vullen”. Tijdens deze workshop wordt er onder begeleiding een Engelse hangmand gevuld.

U wordt ontvangen met koffie of thee en krijgt eerst uitleg over de kwekerij en de verzorging van de hanging basket. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Er wordt gewerkt met éénjarige jonge zomerbloeiers, teeltaarde, basismeststoffen en een grote hanging basket. De planten waarmee gewerkt wordt, zijn tijdens de workshop nog in het stekstadium. Er kan een keuze gemaakt worden uit een ruim assortiment zomerbloeiers waar foto’s en namen bij weergegeven staan. Zo kan er al een mooie kleurencombinatie gekozen worden, ondanks dat het nog stekjes zijn! Tussendoor krijgt u tips en aanwijzingen.

Aan het einde van de workshop zullen de gevulde hanging baskets bij ons in de kwekerij opgehangen worden (dit is optioneel). Wij zullen nog zo’n anderhalve maand voor de hanging baskets zorgen, omdat het buiten nog te koud is. Net voor Moederdag kan de hanging basket opgehaald worden. U zult versteld staan!

Kosten: De workshop kost € 37,50 per persoon. Dit is inclusief hanging basket, 16 stekken, teeltaarde, basismeststoffen, koffie of thee en advies en begeleiding. En uiteraard de anderhalve maand verzorging! Als u al in het bezit bent van een hanging basket-frame met een diameter van 40 cm dan mag u deze ook gebruiken en krijgt u € 1,50 korting. De kokosmat kunt u bij ons niet hergebruiken. Dit in verband met het risico op schimmelziektes.

Workshopdagen:
* Dagelijks vanaf vrijdag 29 maart t/m zaterdag 13 april 2024, aanvang 09.30 uur (m.u.v. de zondag en maandag).
* Ook is het mogelijk om ’s avonds, aanvang 19.30 uur, deel te nemen op:
– donderdag 28 maart 2024
– dinsdag 2 april 2024

Een workshop duurt twee uur.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor de workshop “Hanging basket vullen” via ons mailadres vofvanoostwaard@xs4all.nl. U ontvangt altijd een bevestiging van uw deelname per mail terug.

Kant-en-klare hanging baskets: Wanneer u niet mee wilt doen aan onze workshop maar wel wilt genieten van een fleurige basket, dan is het ook mogelijk om een kant-en-klare hanging basket bij ons te bestellen. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.